Upozorenje Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Заштита приватностиУ име удружења МЈ ММФ обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших донатора. Прикупљамо само неопходне, основне податке о донаторима / корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо донаторима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са мејлинг листа које се користе за обавештења о активностима удружења МЈ ММФ. Сви подаци о донаторима / корисницима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у удружењу МЈ ММФ (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

У случају промене било ког личног података (нпр. место становања, адреса доставе) који се евидентирају приликом регистрације, донатор је дужан да о промени обавести удружење МЈ ММФ. У случају промене о којој није обавештен, Удружење не одговара за било какве недостатке у погледу испоруке уздарја.